További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna PW 480 magasnyomású mosó

180 bar, 540-610 l/h, 2900 W
Egységár (darab):
Bruttó: 249.990 Ft
Nettó: 196.843 Ft
Cikkszám:
970 46 83-01 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

HUSQVARNA PW 480 nagynyomású mosó
Extra nagy és erős magasnyomású mosó robusztus kialakítással, a legkeményebb kültéri tisztítási feladatokhoz készült. A nyomásszabályzóval tökéletesen beállíthatja a vízáramlást és az üzemi nyomást. Tartalmaz egy beépített mosószertartályt, amely az előlapon vezérelhető. A sárgaréz szivattyúfej kiemelkedő hosszú távú teljesítményt biztosít. Tartalmaz egy acélkarú nagynyomású tömlőt. A Low Force markolat kevesebb erőfeszítéssel és nagyobb kényelemmel aktiválja a ravaszt. Az indukciós motor megbízható teljesítményt biztosít, míg az alumínium hordozófogantyú megkönnyíti a szállítást. Gyors tömlőcsatlakozó, nagy és robusztus kerekek a jobb tapadás érdekében, valamint a hosszú szórólándzsa tovább növeli az élményt. Két forgó funkció, a fúvóka beállításához és a gyors csatlakoztatáshoz, megakadályozza a gondokat. A fedélzeti tartozéktároló, a tömlődob és a tápkábel tárolója hatékony működést tesz lehetővé. Két fúvóka tartozik hozzá.
 
Jellemzők
- Sárgaréz szivattyúfej: Az extra tartós szivattyúfej rézből készült, ami minimálisra csökkenti a törés veszélyét és biztosítja a kiváló hosszú távú teljesítményt.
- Acéllal megerősített nagynyomású tömlő: A rugalmas, nagynyomású tömlő acéllal van megerősítve, így extra tartósságot, könnyű kezelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít.
- Praktikus tároló: Mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
- Indukciós motor: Az indukciós motor nagy teljesítményt és extra tartósságot és hosszú élettartamot ötvöz.
 
Technikai specifikációk
Teljesítmény: 2900 W
Max. nyomás: 180 bar
Üzemi nyomás (max.): 140 bar
Vízátfolyás: 540-610 l/h
Max. vízhőmérséklet: 60 °C
Max. önfelszívás: 1 m
Tartály űrtartalma: 2 l
Vezeték hossza: 5 m
Súly: 27.8 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Termékajánló
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
csanadygep.hu