További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló

Husqvarna AUTOMOWER® 435X AWD robotfűnyíró

max. 3500 m2 munkaterület, max. emelkedés 70%
Egységár (darab):
Bruttó: 2.119.900 Ft
Nettó: 1.669.213 Ft
Cikkszám:
967 85 33-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD robotfűnyíró
  • A Husqvarna Automower® 435X AWD - egy igazi úttörő a robotfűnyíró piacon.
  • Egy összkerék-meghajtású modell, amely könnyedén elboldogul akár 3500 m² gyepterülettel, az elé kerülő akadályokkal, nehéz tereppel, valamint 70%-os emelkedőkkel is megbirkózik.
  • A robotfűnyíró X-line kialakítású, LED fényszórókkal van ellátva, észleli a távoli objektumokat is, valamint intuitív módon együttműködik az Automower® Access rendszerrel.
  • A gép Automower® Connect-tel van felszerelve és GPS lopás elleni nyomkövetőt is tartalmaz.
Jellemzők
- Automower® összkerék-meghajtás: Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek olyan technológiával vannak felszerelve, mely egyenként optimalizálja a kerekek vezérlését, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson a gép. Lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes megbirkózni akár a 70% (35°) emelkedővel is. Az Automower összkerék-meghajtás (AWD) átírja az autonóm zöldfelület karbantartásának szabályait, egyben biztonságosabbá téve a munkát.
- Csuklós hátsó kialakítás: Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.
- Automower® Access: Az új Automower® Access lehetővé teszi, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen a géppel egy állapotfelmérővel és görgetővel ellátott magas felbontású színes kijelzőn keresztül, mely az irányítás egy intuitív, mégis szofisztikált módját valósítja meg. Az ikon-alapú nyelv intuitív módon integrálódik az Automower® Connect okostelefon applikációval, mely így gördülékeny felhasználói élményt nyújt.
- GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 3500 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 50%
Max. munkaterület emelkedés: 70%
Óránkénti területkapacitás: 146 m2
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5 Ah
Vágási szélesség: 22 cm
Vágási magasság: 30 - 70 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Tartalék kések: 6 db
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Emelésérzékelő
PIN kód
Borulásérzékelő
Ultrahangos érzékelő
 
Méretek: 93 x 55 x 29 cm
Súly: 17.3 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
 
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Termékajánló
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
csanadygep.hu