További termékeink
Termék kategóriák
Termékajánló
 
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna Aspire™ P5-P4A akkumulátoros ágvágó láncfűrész (akku és töltő nélkül)

18 V, 5 m/s
Egységár (darab):
Bruttó: 44.990 Ft
Nettó: 35.425 Ft
Cikkszám:
970 62 13-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna akkumulátoros láncfűrészekHusqvarna akkus láncfűrészek

Leírás

Erőteljes akkumulátoros ágvágó láncfűrész intelligens tárolóval
 • Kompakt kézi akkumulátoros ágvágó láncfűrész, tökéletes fák metszéséhez, kerti hulladékok kivágásához és kisebb asztalos munkákhoz. A bevált láncfűrész-szakértelmünkre épített, sokoldalú mini ágvágó láncfűrész elég robusztus ahhoz, hogy könnyen vágjon 75 mm átmérőjű ágakat.
 • A lánc és a vezetőlemez egyszerű és szerszámmentes cseréjével, valamint a csúszásgátló fogantyúval és felügyelet nélkül hagyott automatikus leállítás által biztonságosan használható.
 • Bio láncolaj a csomagban (50 ml).
 • A Husqvarna Aspire akkumulátoros szerszámokat a korlátozott hely figyelembevételével fejlesztették ki. Ezért minden termékhez tartozik egy személyre szabott tárolókampó, amely közvetlenül a falra rögzíthető, vagy a Husqvarna Aspire tárolósín rendszerrel együtt használható (a tárolósín nem tartozik a szállítási terjedelembe).
 • Ez a termék a POWER FOR ALL ALLIANCE része, és kompatibilis a részt vevő márkák számos más akkumulátorával és töltőjével. Ez azt jelenti, hogy csak egy akkumulátort kell vásárolnia minden otthoni és kerti termékéhez.
 • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
 • 5" láncvezető
 • SP11G fűrészlánc
 • 50 ml bio láncolaj
 • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Láncosztás: 1/4"
Láncvezető hossza: 5"
Lánctípus: SP11G
Láncsebesség maximum teljesítményen: 5 m/s
Súly akkumulátor és vágóberendezés nélkül: 1,3 kg
Zajszint: 75 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 91 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 0,8 m/s2
 
 
Jellemzők:
 • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
 • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
 • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Termékajánló
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.28 Ft
csanadygep.hu